Met iOS 12 op het bedrijfsnetwerk

Wilt u dat uw medewerkers altijd ‘at full speed’ kunnen werken? Maak mobiliteit in uw organisatie nu écht mogelijk! Apple en Cisco slaan de handen ineen, zodat u met uw iOS 12-device optimaal gebruik kunt maken van de Cisco-infrastructuur.

Overal in het pand zo snel mogelijk verbinding met wifi

Heeft een medewerker tijdens een WebEx-call of videoconference, die hij bijwoont via zijn mobiele apparaat, een document nodig uit een ander kantoor? Dan wil hij daar al bellend heenlopen, zonder dat de benodigde internetverbinding verbreekt als hij buiten het bereik van het access point is. Nu is het mogelijk dat u enkele Cisco-access points selecteert, op basis van performance, waarnaar de iOS 12-devices in het pand zullen roamen. De iPad of iPhone wordt automatisch naar het minstbezette access point van deze selectie gesluisd, zonder dat de gebruiker het doorheeft.

Voorrang geven aan belangrijke iOS-applicaties

Als een arts bij het ziekenhuisbed de gegevens van zijn patiënt moet opzoeken, wil hij niet dat de internetverbinding hinder heeft van het bekijken van een kattenfilmpje door de patiënt in de kamer ernaast. Dankzij de ‘Fast Lane’-functie kunt u uw applicaties prioriteren en geeft u de belangrijke iOS-applicaties voorrang ten opzichte van minder relevante applicaties.

Optimale mobiliteit met Cisco Spark

Tot nu toe was u óf bereikbaar via uw mobiele nummer op uw iPhone, óf via uw zakelijke nummer op uw vaste werkplek. ‘Spark for iOS’ is zodanig met uw iOS-toestel geïntegreerd dat u Spark-calls op eenzelfde manier binnenkrijgt als uw iPhone-oproepen. U en uw collega’s zijn altijd mobiel bereikbaar! Bovendien is het heel eenvoudig om de spark-call uit te breiden tot videoconference. En loopt u al bellend de vergaderzaal in? Met één swipe vervolgt u het gesprek op het grote scherm, zodat de rest kan meedoen.

De bewezen Apple-technologieën (iOS) en Cisco-kwaliteit op het gebied van networking en collaboration bieden u de mogelijkheid om mobiliteit op de werkvloer te krijgen op de meest optimale manier die u kunt verzinnen. Snel verbonden, snel toegang en samenwerken op een manier waarvan u altijd al droomde!

iConnect@Work

Is uw organisatie klaar voor videoconferences en bellen over internet? Financieel biedt het voordelen; denk alleen maar aan de bespaarde reiskosten en reistijd. Bekijk onze video-animatie voor verdere uitleg.

Tijdens een videoconference kan ik gaan en staan waar ik wil

Meer weten?