Met iOS op het bedrijfsnetwerk

Wil je dat je medewerkers altijd ‘at full speed’ kunnen werken? Maak mobiliteit in jouw organisatie nu écht mogelijk! Apple en Cisco slaan de handen ineen, zodat je met je iOS- en iPadOs-device optimaal gebruik kunt maken van de Cisco-infrastructuur.

Overal in het pand zo snel mogelijk verbinding met wifi

Heeft een medewerker tijdens een WebEx-call of videoconference, die hij bijwoont via zijn mobiele apparaat, een document nodig uit een ander kantoor? Dan wil hij daar al bellend heenlopen, zonder dat de benodigde internetverbinding verbreekt als hij buiten het bereik van het access point is. Je kunt Cisco-access points aanwijzen, op basis van performance, waarnaar de iOS-devices in het pand automatisch roamen. De iPad of iPhone wordt automatisch naar het minst bezette access point van deze selectie gesluisd, zonder dat de gebruiker daar iets van merkt.

Voorrang geven aan belangrijke iOS-applicaties

Als een arts bij het ziekenhuisbed de gegevens van zijn patiënt moet opzoeken, wil hij niet dat de internetverbinding hinder heeft van het bekijken van een kattenfilmpje door de patiënt in de kamer ernaast. Dankzij de ‘Fast Lane’-functie kun je applicaties prioriteren en geef je de belangrijke iOS-applicaties voorrang ten opzichte van minder relevante applicaties.

Optimale mobiliteit met Cisco Spark

Bereikbaar zijn betekent vaak een keuze maken tussen het mobiele nummer op je iPhone, of het zakelijke nummer op je vaste werkplek. ‘Spark for iOS’ is zodanig met je iOS-toestel geïntegreerd dat je Spark-calls op eenzelfde manier binnenkrijgt als iPhone-oproepen. Dat betekent dat jij en je collega’s altijd mobiel bereikbaar zijn! Bovendien is het heel eenvoudig om de Spark-call uit te breiden tot videoconferencing. En loop je al bellend de vergaderzaal in? Met één swipe vervolg je het gesprek op het grote scherm, zodat de rest kan meedoen.

De combinatie van Apple’s iOS en iPadOS en Cisco’s kwaliteit op het gebied van networking en collaboration zorgen voor de meest optimale mobiliteit op de werkvloer. Snel verbonden, snel toegang en samenwerken op een manier waarvan je alleen maar kon dromen!

iConnect@Work

Is jouw organisatie klaar voor videoconferences en bellen over internet? Financieel biedt het voordelen; denk alleen maar aan de bespaarde reiskosten en reistijd. Bekijk onze video-animatie voor verdere uitleg.

Tijdens een videoconference kan ik gaan en staan waar ik wil

Meer weten?